Nieuws

Dank je wel Willem

Willem Beel maakte met zijn 3D-printer face-shields waarvan hij er 14 stuks schonk aan Arcade. Dit verhoogt de beschermingsmogelijkheden voor onze residentiële begeleiders.

Van harte dank je Willem.

Benefiet Rotary Gistel

Op 18 mei kwam de voorzitter van Rotary Gistel, samen met 2 leden, ons meer dan 100 geraniums overhandigen. Hiermee willen ze hun appreciatie uitdrukken voor het werk dat we doen als hulpverleners in deze corona tijden. Met de geraniums worden de paviljoenen versierd en ook iedere medewerker/zorgverlener kreeg een kleurige bloeiende plant.

Dit gebaar van Rotary wordt ten zeerste gewaardeerd.

Dank je wel Kinepolis

Kinepolis ondersteunde onze werking door schenking van heel veel zakjes chips, die door de sluiting van de bioscopen niet verkocht konden worden.

Onze bewoners kunnen er volop van genieten.

Dank je wel

mei 2020

Steun Rotary Gistel

Ook dank aan Colruyt

 

Ook Colruyt schonk ons paaseieren, waar voor onze hartelijke dank.

Omdat we er massaal veel kregen, hebben we dit graag gedeeld met onze collega's van De Takel en het CAW Jeugdzorg, beiden van Oostende.

Naast deze ontembare woede zijn we eveneens SOLIDAIR met al die andere domeinen waar deze Vlaamse regering het licht uit doet: onderwijs, inburgering, integratie, klimaat, armoede, kunst en cultuur.

Daarom roepen we op om op WOENSDAG 18 DECEMBER MASSAAL AANWEZIG TE ZIJN om onze WOEDE te uiten. We voorzien een actie om 16.30uur aan de lichttunnel - Adolf Buylstraat. 

We verzamelen om 16.00uur op de hoek van de Adolf Buylstraat en de Christinastraat. Er worden t.-shirts, pamfletten en borden voorzien. We brengen gezamenlijk 1 boodschap. 

In naam van de Oostendse jeugd, welzijn, cultuur en middenveldorganisaties.

Tine Wyns en Filip Van Becelaere

CAW Noord-West-Vlaanderen

Ruddershove 8 - 8000 Brugge

Kapellestraat 95 - 8400 Oostende

0471 819725 

www.cawnoordwestvlaanderen.be