Nieuws

Hartelijk dank aan Cera

 Mede dankzij de financiële steun van de coöperatie Cera kon de tuin van Sepia  omgetoverd worden tot een leuke plaats voor de kinderen dankzij de plaatsing van een klim- en glijtoren.

Foto: Mark Vansevenant

Op de foto zien we van links naar rechts directeur Luc Wicke en de bestuursleden van RAR Cera Oostende Luc Sticker, voorzitter Nicole Vergote en Michel Vanhevel (MVS).

Dank aan Metarelax Ostend Night Run

Uit Het Nieuwsblad

Het coronavirus zorgde er bijna voor dat de duizenden deelnemers van de Metarelax Ostend Night Run in de kou zouden blijven staan. De organisatoren zorgden echter voor een alternatief en dat bracht 10.000 euro in het laatje voor twee goede doelen.

Lees meer...
Directeurswissel

Arcade staat voor een aanpassing van zijn directiestructuur naar aanleiding van de pensionering begin 2021 van Luc Wicke.

Tine Maes wordt per 1 januari 2021 de nieuwe Algemeen Directeur. Momenteel is ze al in dienst getreden om zich in te werken en een vlotte overdracht te garanderen.

 

Lees meer...
Fifty-one: steun in coronatijden.

De Oostendse Fifty-One serviceclub heeft ons in deze corona tijden gesteund door de aankoop te financieren van heel wat spelen voor onze bewoners.

Zo konden we het volgende aankopen:

- 3 fietsjes

- Go-cart Berg Jeep

- Nintendo Switch + Mario spel, accessoires hoesje en big ben screen protection, spelletjes Just Dance, 1-2 Switch, Mario Party en Let's Sing.

 

Lees meer...
Dank je wel Willem

Willem Beel maakte met zijn 3D-printer face-shields waarvan hij er 14 stuks schonk aan Arcade. Dit verhoogt de beschermingsmogelijkheden voor onze residentiële begeleiders.

Van harte dank je Willem.

Tine is Master in de Handelswetenschappen en Master Bedrijfsrecht, optie Sociaal Recht.

Tine vormt vanaf 1 januari 2021 een team met Marleen Vandekerckhove. Marleen wordt dan Directeur Zorg.

De voornaamste taken van de Algemeen Directeur liggen op de domeinen van de HR, financiële zorg, ondersteunende diensten en het algemeen zorgbeleid, dit laatste in samenwerking met de Directeur Zorg.
De verantwoordelijkheden van de Directeur Zorg liggen op het domein van de hulpverlening.

Bart D’Hooghe die op 01/04/2022 op pensioen gaat, blijft lid van de directie en zal via een aantal specifieke opdrachten zijn collega directieleden ondersteunen.


Het nieuwe directieteam kijkt er naar uit om verder op een vlotte en constructieve manier met jullie samen te werken.